București, 10 Decembrie 2018

Concordia pierde la Giurgiu, partida cu Astra și se află la al 4-lea eșec consecutiv

Astra-Concordia-3-1-et-19

Concordia Chiajna a pierdut în deplasare meciul cu Astra Giurgiu, scor 3-1, aflând-use într-o situație precară în clasament, după 19 etape, ocupă unul din cele două locuri retrogradabile direct. De partea cealaltă, Astra Giurgiu, în urma celor trei puncte obținute, trece pe locul 6, de playoff, la egalitate perfectă de puncte și de golaveraj cu Sepsi, ambele cu câte 27 puncte.  

Pentru Astra Giurgiu, au marcat Begue, '49; Alibec, '76 (pen) și Llullaku, '88, în timp ce pentru Concordia Chiajna, a marcat Leca, '73.

Antrenorul echipei Concordia, Dorinel Munteanu, a declarat după eșecul cu Astra Giurgiu, la televiziunea Digi, următoarele: „Rezultatul nu ne avantajează, am pierdut un joc. Cred că astăzi, rezultatul a fost influențat de arbitraj. Nu vreau să critic arbitrajul, dar aș dori să fie mai atenți, în general. Cu tot respectul pentru Dima, astăzi a influențat rezultatul. Mă refer la penalty-ul acordat la Bărboianu și la alte decizii care s-au dat în prima repriză. În prima repriză am dominat, ne-am creat ocazii, adversarul a fost sporadic în careul nostru. Apoi am primit un gol contrar cursului jocului, care putea să fie parat, după care am egalat și a venit acel penalty, care a influențat rezultatul.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Mirel-Radoi-la-tragerea-la-sorti

Citește și: Reacția lui Mirel Rădoi, după tragerea la sorți a grupelor Campionatului European U21-2019

Vineri, la Geneva, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea celor trei grupe ale turneului final al Campionatului European U21-2019 din Italia și San Marino...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X