București, 22 Aprilie 2017

Concordia pierde cu FC Voluntari, pe propriul teren, scor 0-2

Concordia-Voluntari-0-2

Cu trei puncte realizate din trei egaluri, în 7 partide disputate în play-out, Concordia se află pe locul 7, loc care o trimite direct în Liga secundă!

Vineri, într-un meci al etapei a 7-a din play-out, Concordia a pierdut cu scorul de 2-0, în fața celor din Voluntari, datorită dublei realizate de Adrian Bălan, în minutele 19 și 29.

Arbitrului de centru George Rădulescu, i se poate reproșa faptul că, nu a acordat un penalty pentru Concordia în minutul 71, atunci când Marius Pena a fost faultat în careu de Spahija.

Deși a avut și alte situații de a marca, Concordia se vede nevoită să părăsească meciul învinsă, de o echipă mai pragmatică și mult mai eficientă, având în Adrian Bălan, Florin Cernat și un portar în mare formă, Dragoș Balauru, jucători care au făcut diferența!

Cu 24 puncte acumulate și cu noul antrenor pe bancă, Claudiu Niculescu, FC Voluntari se poziționează pe locul patru în clasamentul play-aut. Ultimul meci pierdut de FC Voluntari, a fost cel din etapa a patra, din deplasarea de la Botoșani.

Antrenorul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat după victoria cu cei de la Chiajna, la televiziunea Digi, următorele: "A fost un meci extrem de greu, meci de 6 puncte. Ne așteptam să găsim o echipă foarte motivată, pentru că, a fost un meci decisiv pentru ei și această înfrângere, i-a lăsat la o diferență destul de considerabilă de plutonul de dinaintea lor. Eu mă bucur pentru echipa mea, mă bucur pentru băieți, pentru că au început să înțeleagă ceea ce vreau de la ei. Mă bucur pentru atitudinea lor și pe lângă victoria mare din această seară, mă bucur pentru că nu mai primim gol."

"Nu trebuie să facem o sărbătoare din această victorie! De mâine o luăm de la capăt cu munca, pentru că, ne așteaptă o perioadă extrem de grea, întrucât suntem angrenați și în Cupa României", a mai spus în încheiere, Claudiu Niculescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii