București, 27 Aprilie 2019

Concordia pierde acasă în partida cu Gaz Metan, dar mai speră la evitarea retrogradării

../Imagini-003-2019/Darius-Olaru-nr-10

Neînvinsă în play-out după șapte etape, Gaz Metan se întoarce cu toate punctele de la Chiajna, după victoria cu 2-0 din meciul cu Concordia, disputat vineri. Darius Olaru a fost omul meciului, autor al al unei pase de gol, cel al lui Yazalde (min. 67) și a unui gol (min. 72).

Deși a jucat bine aproape trei sferuri de meci, Concordia s-a văzut nevoită să-și recunoască înfrângerea, în fața unei echipe- Gaz Metan, care a jucat perfect pe cartea contraatacului, având ca artizan pe Darius Olaru.

Concordia mai are șanse de salvare de la retrogradare, ținând cont că în cele 7 partide pe care le mai are de disputat, sunt puse în joc 21 puncte, iar după un clasament în care s-ar ține cont numai de meciurile disputate în play-out, Concordia cu 6 puncte ar fi clasată înaintea echipelor Hermannstadt (2 pct), FC Botoșani (4 pct) și Dunărea (5 pct).

Antrenorul echipei Concordia, Adrian Falub, a declarat după înfrângerea administrată de Gaz Metan, la televiziunea Digi, următoarele: „Noi am făcut primele aproape 70 de minute, foarte bune. Am jucat foarte bine, am închis foarte bine, în fața unei echipe care are calitate foarte bună. Ne-am creat ocazii, cred că primele 70 de minute, am fost echipa mai bună, după părerea mea, care merita să câștige, de două ori le-am dat noi mingea, când eram în posesie. Știam că este o echipă cu calitate și cu viteză, de la mijloc în sus. Mai sunt etape de disputat, mai sunt și meciuri directe cu echipele cu care ne luptăm, acum să vedem și noi ce va fi mâine în partida dintre Dunărea și Hermannstadt, iar pentru noi, un egal ar fi cel mai bun rezultat.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/FCSB-Sepsi-2-0

 

Citește și: Florinel Coman, omul meciului în partida dintre FCSB și Sepsi, încheiată cu scorul de 2-0

Ultima partidă a etapei a 4-a, din play-off, disputată pe Arena Națională, între FCSB și Sepsi OSK, s-a încheiat cu victoria bucureștenilor, scor 2-0,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X