București, 06 Mai 2017

Concordia obține prima victorie în Play-out, după 9 jocuri!

Concordia-ASA-2-0-play-out

Vineri, Concordia a obținut prima victorie în Play-out, pe propriul teren, scor 2-0, cu ASA Tg. Mureș și urcă în clasament pe locul de baraj, pentru rămânerea în Liga 1.

După ce antrenorul Dan Alexa, a fost trimis în tribune, pentru depășirea spațiului regulamentar, Concordia a reușit să înscrie de două ori, prin Grădinaru, minutul 71 și Marian Cristescu în minutul 79.

Următoarele două jocuri sunt esențiale pentru Concordia, în deplasare cu Pandurii și acasă cu Timișoara, ambele sunt contracandidate la retrogradare. Bătălia se dă pentru locul 5, ocupat în prezent de Timișoara, loc care asigură la finalul play-out, rămânerea în Liga 1.

Antrenorul echipei Concordia, Dan Alexa, a declarat la finalul primei victorii din Play-out, la televiziunea Digi, următoarele: "Victoria a venit după o perioadă lungă în care n-am câștigat, 10 meciuri, o perioadă grea. Echipa intrase într-un blocaj. Am avut meciuri, în care echipa jucase foarte bine, unde am ratat situații clare. Astăzi, ce-am avut, am reușit să dăm gol. Îmi felicit jucătorii pentru determinare și pentru ambiția cu care au jucat. Am întâlnit o echipă care, cred eu că și-a jucat ultima șansă de a rămâne în Liga 1."

"Pentru noi, urmează o altă finală, cu Timișoara, unde avem șansa să trecem peste ei și să scăpăm de locul de baraj. Timișoara este o echipă foarte bună, este revelația acestui campionat. Am mare încredere că s-a produs declicul de care aveam nevoie", a mai spus Dan Alexa în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii