București, 24 Septembrie 2017

Concordia învinge Sepsi OSK, scor 2-1 și se relansează lupta din subsolul clasamentului

Claudiu-Bumba-CONCORDIA

Ion Moldovan, noul antrenor al echipei Concordia, debutează cu victorie, în partida de pe teren propriu, disputată sâmbătă cu Sepsi OSK, scor 2-1 și cresc speranțele ilfovenilor de evadare din subsolul clasamentului.

Deși au fost conduși pe tabela de marcaj, încă din minutul 18, prin golul marcat de Istvan Fulop, Concordia a reușit egalarea prin Paul Batin, în minutul 33 și când meciul era în prelungiri și se îndrepta către un scor egal, noul introdus în teren, în minutul 82, Claudiu Bumba a reușit să marcheze golul unei victorii, care dă speranțe și ridică moralul jucătorilor.

La o fază controversată, în care oaspeții au reclamat penalty, urmare a hențului în careu comis în careu de Andrei Marc, arbitrul de centru Adrian Cojocaru a lăsat jocul să continuie! Reluările de faze, au demonstrat că protestele jucătorilor echipei Sepsi, au fost pe deplin justificate.

Autorul primului gol al partidei, Istvan Fulop, a declarat la postul de televiziune Digi, următoarele: „Este foarte dureros că am pierdut pe final. Eu zic că am fi meritat mai mult în meciul acesta, dar din păcate, acesta este fotbalul. Eu zic că în ultimele minute am controlat jocul și dintr-o minge lungă am luat gol, dar să nu uităm că la 1-0, am primit gol din ofsaid, iarăși. La 1-1, am avut penalty și nu este primul meci când este influențat de arbitri. Se vede că suntem o echipă mică și este greu și pentru noi să jucăm și contra arbitrilor. Ne așteaptă un meci greu cu Steaua și sperăm să scoatem punct sau puncte.”

Cu un joc mai puțin disputat, Concordia se află pe locul 12 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce Sepsi se situează pe locul 11, cu 10 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii