Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 22 Mai 2016.

Concordia învinge CFR Cluj, scor 2-1 și evadează din zona fierbinte a clasamentului

Concordia-CFR Cluj, 2-1 În meciul din cadrul etapei a 12, din play-out-ul Ligii 1, disputat sâmbătă, Concordia învinge CFR Cluj, scor 2-1 și scapă de zona fierbinte a clasamentului.

Matematic, dacă ar pierde ambele meciuri, pe care le mai au de disputat și Voluntari să câștige ambele meciuri, atunci Concordia ar juca barajul de supraviețuire în Liga 1. Dar, ținând cont că, cea mai bună echipă a play-out-ului, este Concordia, cu 22 puncte obținute, va reuși să câștige ușor un punct, din cele două meciuri rămase de disputat și să scape definitiv de emoții.

Jucătorii echipei CFR Cluj, au evoluat după finala Cupei României disputată marți și câștigată după prelungiri și penalty-uri, împotriva dinamoviștilor, puțin cam obosiți. De altfel nici nu au mai părăsit București-ul, rămânând să dispute și jocul de sâmbătă cu Chiajna.

Concordia a deschis scorul prin Marius Pena, în minutul 5 cu un șut cu capul bine executat. CFR a reușit să egaleze în minutul 80, după un penalty ratat de Cristian, atunci când mingea a fost respinsă de Bălgrădean, urmând o recentrare și Beleck reușind să marcheze.

Purece introdus în teren din postura de jucător de rezervă, a reușit să marcheze golul victoriei în minutul 80.

Atacantul Marius Pena, autorul primului gol al ilfovenilor, a declarat la televiziunea Dolce Sport următoarele: "Putem spune că, problema retrogradării noastre este rezolvată în proporție de 80%, după această victorie și cred că am scăpat de emoțiile barajului. Mai avem nevoie de un singur punct în ultimele două etape și sperăm să-l câstigăm etapa viitoare, să nu rămânem până la final. Trebuie să rămânem concentrați la fel cum am făcut-o la aceste meciuri și sperăm ca la Petrolul să obținem o victorie".

"Am jucat puțin pragmatic, să nu ne deschidem. CFR-ul nu și-a creat prea multe ocazii până la penalty și la golul înscris de Beleck. Am făcut o bună partidă tactic, am reușit să revenim, am dat dovadă de caracter. Bălgrădean a avut o intervenție extraordinară în ultimul minut. Sperăm ca pe viitor, să nu mai trăim emoțiile astea până la final. La anul sperăm să ne luptăm pentru play-off", a spus în încheiere Marius Pena.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.