București, 30 Mai 2017

Concordia învinge Botoșaniul, scor 2-1, într-un meci al etapei a 13-a din Play-out

Concordia-Botosani-2-1-play-out

Pe propriul teren, Concordia a disputat luni meciul împotriva echipei FC Botoșani, pe care l-a câștigat cu scorul de 2-1. Șansele ilfovenilor de supraviețuire în Liga 1, depind de jocul rezultatelor celorlalte două contracandidate, Pandurii și Timișoara, din ultima etapă.

După ce la pauză erau conduși de Botoșani, prin reușita din penalty a lui Herghelegiu, cu un minut înaintea pauzei, elevii lui Dan Alexa au întors rezultatul, în cea de-a doua parte a meciului, prin reușitele lui Marian Cristescu din minutul 56 și Valentin Munteanu în minutul 62. De precizat că ambii marcatori ai Concordiei, au fost introduși în teren de Dan Alexa, după pauză.

Dacă în ultima etapă, Concordia și Timișoara vor fi la egalitate de puncte, așa cum se prezintă clasamentul după etapa a 13-a, elevii lui Dan Alexa se vor clasa înaintea timișorenilor, datorită rezultatelor directe din play-out. Lucrurile se complică dacă Pandurii pierd meciul din ultima etapă, iar timișorenii și iflovenii realizează numai egal în ultimul meci. În acest caz, Pandurii vor fi clasați, datorită rezultatelor directe, numai înaintea Concordiei, iar cu Timișoara vor interveni alte criterii, cele ale golaverajului întrucât și-au împărțit victoriile.

Dan Alexa, antrenorul echipei Concordia, a declarat după victoria cu FC Botoșani, la postul Digi TV, următoarele: "A fost un meci greu, Botoșaniul are jucători cu o tehnicitate foarte bună, o echipă cu ritm. Am primit și gol la finalul primei reprize. Jucătorii care au intrat, au făcut-o foarte bine. Am schimbat și sistemul pentru că nu mai aveam ce pierde. Este o victorie foarte importantă. Dacă meciul se termina cu egal, mai aveam șanse minime, iar cu o înfrângere, eram retrogradați. Felicit jucătorii pentru că au luptat enorm, pentru victoria importantă, care ne ține în plasa Pandurilor și a Timișoarei. Plecăm cu șansa a treia, favorite sunt Timișoara și Pandurii."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii