Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 Mai 2016.

Concordia câștigă în deplasarea de la Iași, scor 3-2 și scapă de emoțiile retrogradării

Andrei Cristea, gol minutul 61 Concordia Chiajna câștigă în deplasarea de la Iași, scor 3-2 și scapă de emoțiile retrogradării, fiind alături de CFR Cluj, echipele cu cele mai bune evoluții din play-out, fiecare cu câte 19 puncte.

CSMS Iași a jucat cu presiunea locului pe care-l ocupă în play-out, care asigură participarea în preliminariile Europa League. Pentru acest loc se luptă cu CSU Craiova, echipă care se află la două puncte distanță și cu un joc mai puțin disputat. Meciul din etapa următoare de la Craiova, dintre CSU și Iași, fiind un meci de 6 puncte, va stabili viitoarea participantă în Europa din sezonul următor.

Golurile pentru Concordia, au fost marcate de Marian Cristescu, minutul 33, Gabriel Giurgiu, minutul 70 și Neluț Roșu, minutul 90+2, în timp ce, pentru CSMS Iași au punctat, Andrei Cristea în minutul 61 și Piccioni, minutul 90+3.

După meci, fundașul ieșenilor Ionuț Voicu, a declarat la televiziunea Digi Sport, următoarele: "Am spus înaintea meciului, că suntem mai buni ca ei. Cred în continuare asta, numai că am spus că trebuia să arătăm și pe teren. Astăzi am arătat mai rău ca ei. Au meritat victoria și nu ne rămâne decât să-i felecităm".

"Astăzi, am prins o zi mai slabă. Am luat 3 goluri, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Din păcate, noi atunci când primim gol, foarte rar putem să mai întoarcem rezultatul. Suntem supărați, mergem înainte și sunt sigur că la Craiova, vom arăta altfel și sper să fie un meci bun. Va fi un meci pe viață și pe moarte la Craiova", a mai spus Ionuț Voicu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.