București, 25 Septembrie 2016

Concordia câștigă în Ștefan cel Mare, cu scorul de 1-0

Concordia câștigă meritat în Ștefan cel Mare, cu Dinamo, scor 1-0, cu puțin noroc și profitând și de faptul că, cel mai percutant atacant al lui Andone, Gnohere, este trimis să se antreneze și să joace cu echipa a doua, în Liga a 3-a.

Pe parcursul meciului, din tribune, fanii dinamoviști au strigat, demisia, probabil pentru antrenorul Ioan Andone.

Marian Cristescu a reușit să marcheze singurul gol al meciului, în minutul 34, din centrarea lui Buleică. Ocazii mari de gol au mai fost în minutul 24, atunci când același Cristescu singur cu portarul Brănescu, trage din 6 metri pe direcția acestuia! Dinamo a avut ocazie mare de gol în minutul 52, prin Lazăr, care a trimis din mijlocul careului în bara transversală.

Cu 4 minute înainte de finalul meciului, Lazăr reușise să marcheze, golul fiind anulat pe motiv de fault în atac, asupra lui Feussi. Centralul Alexandru Tudor a luat decizia anulării golului, probabil după ce s-a consultat cu asistentul de pe partea dreaptă, întrucât a avut un moment de ezitare după introducerea balonului în plasă.

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat la televiziunea Digi, după această înfrângere, următoarele: "Am făcut un meci foarte prost, într-un moment important pentru noi, când trebuia să câștigăm cele trei puncte și să confirmăm jocul bun din ultimul meci de acasă cu Iașiul, după jocul bun făcut la Constanța. Am avut o cădere, inexplicabilă pentru mine. Am jucat cu cea mai bună echipă pe care o am în momentu actual. Astăzi ne-am grăbit, am vrut să înscriem repede. Jucătorii noștri, în repriza a doua au încercat să aibe posesie și să creeze presiune pe cei de la Concordia. Trebuia să facem de la începutul jocului, nu să jucăm numai perpendicular și să greșim foarte mult".

"Ocazii ne-am creat, dar puține. Acesta este un semn mare de întrebare. O să analizăm foarte bine acest joc, pentru că eu sper să fie numai un accident. Noi trebuie să ne continuăm drumul nostru și construcția pe care am început-o aici. Am pierdut mult la relațiile de joc prin venirile noilor jucători. Trebuie să câștigăm meciul care vine, suntem obligați să-l câștigăm, dar dacă jucăm cum am jucat astăzi, n-avem nicio șansă", a spus în încheiere Ioan Andone.

 

Autor, Alexandru Neață

 

Publicitate