București, 08 Octombrie 2018

Concordia Chiajna, surpriza etapei a 11-a, învinge FCSB în deplasare, scor 1-0

Gol-anulat-Llullaku

Cu câteva sute de fani în tribune, într-un meci considerat pe teren propriu, la Voluntari, FCSB s-a văzut nevoită să cedeze toate cele trei puncte, în fața celor din comuna Chiajna, Concordia. La finalul meciului, puținii fani prezenți, i-au strigat demisia antrenorului Nicolae Dică.

Singurul gol al partidei, a fost marcat de Paul Batin, în minutul 60, după o cursă de la mijlocul terenului, încheiată cu un șut printre picioarele lui Bălgrădean, la numai două minute după ce fusese introdus în teren, de antrenorul Dorinel Munteanu. Planic are partea sa de vină la golul lui Batin, pentru că a alunecat la mijlocul terenului, atunci când a intervenit decisiv să-l deposedeze pe Batin.

În minutul 54, la cea mai mare ocazie de gol a echipei FCSB, Lucian Filip a șutat din foarfecă de la câțiva metri și portarul Greab a deviat mingea în bară. Scorul putea să devină 2-0 în ultimul minut de joc, atunci când același Paul Batin, a fost deposedat de ultimul apărător al FCSB, în momentul șutului din 10 metri.

Antrenorul echipei Concordia, Dorinel Munteanu, a declarat după victoria cu FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Ca întotdeauna, jucătorii sau echipa au meritul în cazul unui rezultat pozitiv și azi l-au obținut cu foarte multă muncă. La rezultatele negative, răspunde aantrenorul. Felicit jucătorii, pentru că au făcut un joc foarte bun, exact ce le-am cerut. Au avut în față jucători valoroși, jucători de Echipa Națională, care sunt bine cotați, dar astăzi, munca și determinarea, au avut câștig de cauză. Îl felicit pe Batin, și-a făcut meseria, adică ceea ce vreau de la el, să marcheze.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Astra-Gaz-3-0-et-9

Citește și: Singura echipă neînvinsă după 9 etape, Astra Giurgiu, urcă pe locul secund

În ultima partidă a etapei a 9-a, disputată luni la Giurgiu, Astra învinge Gaz Metan, scor 3-0 și trece pe locul al doilea al clasamentului...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X