București, 21 Noiembrie 2015.

Concordia Chiajna, la a zecea partidă pierdută!

Concordia-CSU_Craiova-0-2Concordia Chiajna a disputat pe propriul stadion, meciul de deschidere al etapei a 18-a, cu CSU Craiova, pe care l-a pierdut cu 2-0. După aceast rezultat, Concordia a realizat 10 meciuri pierdute din 18 jucate, clasând-use pe poziția a 14-a în clasament.

Golurile au fost marcate de Kay, în minutul 28, cu un șut cu capul în urma unei centrări din fază fixă executată de Zlatinski și Andrei Ivan, în minutul 66, cu un șut din afara careului, în urma unei respingeri a lui Bălgrădean.

Andrei Ivan a mai avut o ocazie mare de a deschide scorul, în minutul 22, reluând cu capul iar balonul a fost scos de pe linia porții de un apărător al echipei lui Cornel Țălnar.

Purece putea să egaleze cu câteva minute înainte de pauză, dar a șutat pe lângă poartă din poziție excelentă, de la 10 metri.

Deși CSU Craiova a evoluat în 10 oameni, prin eliminarea lui Popov, în minutul 73, Concordia nu a beneficiat de avantajul jucătorului în plus.

Atacantul Tiberiu Serediuc de la Concordia, a declarat după meci la postul TV Digi Sport, următoarele: "Ne-am dorit foarte mult trei puncte, dar în această seară, nu am reușit să le obținem. Nu știu ce se întâmplă, este o perioadă grea, nouă nu prea ne iese jocul, nu mai avem încredere în noi. Sper ca la următoarele meciuri, să avem mai multă încredere și să obținem puncte".

Felix Grigore, managerul celor de la CSU Craiova, a criticat după meci, prestația brigăzii de arbitri, spunând: "În prima repriză, Constantinescu trebuia eliminat fără dubii, pentru un cot în gură aplicat asupra lui Popov. Din punctul nostru de vedere este incredibil ce s-a întâmplat astăzi pe acest stadion. Nu mai trebuie continuat așa cu arbitrajul. Noi ne dorim de mult să recuzăm acest arbitru, dar nu ne permite regulamentul".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.