București, 03 Octombrie 2017

Concordia Chiajna, la a treia victorie consecutivă cu Ion Moldovan pe bancă!

Voluntari-Concordia-0-1-et-13

De trei etape, de când a fost instalat pe banca tehnică, Ion Moldovan, a reușit trei victorii consecutive cu echipa Concordia, îmbunătățind astfel zestrea de puncte, fiind la numai trei puncte în spatele echipelor Dinamo și FC Viitorul, care au 17 puncte.

În ultima etapă a turului Ligii 1, Concordia a obținut o victorie norocoasă, în meciul cu FC Voluntari, disputat la Giurgiu, scor 1-0, prin golul reușit de Paul Batin, în minutul 69.

Atât portarul Bălgrădean, cât a evoluat, în prima repriză, cât și Caparco, introdus după pauză, au fost eroii echipei Concordia, reușind să apere din situații aproape imposibile!

Cea mai mare ocazie de gol a avut-o FC Voluntari, în minutul 81, atunci când Tudorie a trimis cu capul în vinclul porții lui Caparco.

Antrenorul echipei Concordia, Ion Moldovan, a declarat după victoria din deplasare cu FC Voluntari, la televiziunea Digi, următoarele: „Bucuria este mai mare, după acest meci, pentru că sunt trei puncte obținute în economia campionatului, ceea ce ne duce într-o postură de liniște în această perioadă de întrerupere a campionatului. Și Miriuță a muncit înaintea mea, dar secretul care vi l-aș spune este comunicarea foarte bună pe care o am cu jucătorii. Le-am spus tot timpul că, eu cred în ei, trebuie să creadă în forțele lor. Astăzi, chiar dacă n-am confirmat jocul bun din meciul cu Dinamo, am luat trei puncte foarte importante.”

Întrebat de ce l-a schimbat imediat după gol, pe Paul Batin, Ion Moldovan, a răspuns mai întâi în glumă: „Știi cum este, nici-o faptă bună nu rămâne nepedepsită! Îmi propusesem să-l schimb mai demult. Sigur, mă bucur foarte mult pentru golul pe care l-a marcat, ajungând la cota de șase goluri marcate, ceea ce înseamnă foarte mult pentru noi, să fim la capitolul golgheteri, la locul 1-2, în momentul acesta.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii