București, 17 Octombrie 2017

Concordia Chiajna, la a patra victorie consecutivă în Liga 1, cu Ion Moldovan pe bancă!

Timisoara-Concordia-0-3-et-14

Seria celor patru succese consecutive ale Concordiei, a început în etapa a 11-a, atunci când a bătut în deplasare Dinamo, continuând cu succesul de acasă cu Sepsi, apoi victorie cu FC Voluntari, în deplasare, pentru ca, luni în prima etapă a returului, să câștige la scor de neprezentare în deplasarea de la Timișoara.

Golurile de pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, au fost marcate de Claudiu Bumba, în minutele 29 și 80 și de Paul Batin, în minutul 84.

Determinarea jucătorilor Concordiei a fost la cote mari pentru acest joc. Dacă ne gândim că Paul Batin a jucat cu un bandaj pe cap, după ce și-a spart capul la un duel aerian și sângele îi curgea șiroaie!

Atacantul echipei Concordia, Claudiu Bumba, autorul unei duble, a declarat după meci, la postul TV Digi, următoarele: „A fost un meci destul de greu. Am venit aici cu gândul de a nu pierde. Eram pe val după ultimele trei jocuri. Am lăsat deliberat terenul pe parcursul meciului și am încercat cu viteza mea, a lui Grădinaru și a lui Batin, să-i prindem pe contraatac și așa s-a întâmplat. Mă bucur pentru victoria echipei și pentru cele două goluri. Cert este că, suntem o familie și asta se vede și în teren!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii