căutare personalizată

  

 

 

 

24 ian. 2012

Comportament violent: Balotelli risca 4 etape de suspendare 

Balotelli

Episodul in care a fost implicat jucatorul italian nu se termina cu bine pentru acesta. Atacantul lui Manchester City a fost invinuit de comportament violent de catre Federatia de Fotbal si risca patru etape de suspendare. Dupa protestele vehemente ale lui Harry Redknapp de la sfarsitul meciului pierdut de Tottenham pe Etihad Stadium cu scorul de 3-2, Federatia de Fotbal engleza a examinat episodul in care Balotelli, dupa o ciocnire cu Scott Parker, i-a dat acestuia din urma un calcai in cap. Potrivit tehnicianului Redknapp, gestul a fost intentionat iar arbitrul Howard Webb, a confirmat ca daca ar fi vazut episodul, i-ar fi aratat cartonasul rosu atacantului italian. 
 
Balotelli are timp pana miercuri la ora 17:00 GMT pentru a da versiunea sa a faptelor. In caz contrar, accepta acuzele si va fi suspendat automat timp de 4 etape, avand in vedere ca a fost deja eliminat o data in cursul acestui sezon. In acest caz, nu va juca meciul din retur al semifinalei din Carling Cup de miercurea viitoare impotriva lui Liverpool, dar nici confruntarile din cadrul 
impotriva lui Everton, Fulham si Aston Villa. Balotelli ar putea face recurs si ar putea obtine o amanare care i-ar putea permite sa joace impotriva celor de la Liverpool dar in acest caz ar risca 5 etape de suspendare in loc de 4 si ar fi absent asadar de la eventuala finala a Football League Cup.

Bogdan Marinescu

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash