București, 29 Martie 2018

Competiția de fotbal, Neymar Jr’s Five, revine în România pentru a treia oară

Neymar-five-martie-18

Neymar Jr’s Five, cea mai inedită competiție de fotbal de 5 la 5, revine în România pentru a treia oară. Joi, la Sala de Sport Agronomie, a avut loc un meci demonstrativ între campioana mondială Neymar Jr’s Five – echipa românilor, TAO UNITED, componenți: Ionuţ Movileanu, Dragoş Bogdan, Mihai Mihalache, Constantin Ion, Gabriel Ion, Silviu Radu și echipa lui Ciprian Marica (pentru a doua oară ambasador al turneului în România), cu următorii coechipieri Cosmin Contra, Ianis Zicu, Marius Niculae, Florin Răducioiu, Ionel Dănciulescu, Iulian Miu și Marius Nicolae.

Neymar Jr's Five este un turneu global de fotbal 5-la-5 cu o caracteristică aparte: de fiecare dată când o echipă înscrie un gol, cealaltă echipă pierde un jucător. Astfel, jocul devine foarte tehnic, dar și foarte tacticizat. Mai ales că trebuie să-ți surclasezi adversarii în mai puțin de 10 minute pentru a câștiga meciul. Turneul este deschis echipelor formate din cinci, șase sau șapte jucători, inclusiv rezerve, cu vârsta între 16 și 25 de ani. Doi dintre componenţii echipei pot depăși vârsta de 25 de ani.

Cosmin Contra după jocul demonstrativ împotriva echipei Tao United, campioana mondială Neymar Jr's Five, a declarat cu privire la cele două amicale câștigate cu Israel și Suedia, următoarele: „Ceea ce vreau de la băieți, o altă atitudine, o altă mentalitate să tratăm fiecare meci, indiferent de condițiile de joc, indiferent de adversar. Astfel trebuie să tratăm și meciurile următoare oficiale, cu aceleași rezultate și să ne calificăm la Campionatul European. Nu va fi ușor, dar dacă vom avea aceiași atitudine ca la ultimul meci, cred că o să avem șanse.”

Neymar-five-martie-2018-Contra

Despre Constantin Budescu, care nu a fost folosit în meciul cu Suedia nici un minut, Cosmin Contra a spus: „Budescu are o problemă la genunchi și nu a fost 100% refăcut.”

Întrebat despre meciul amical cu Argentina, despre care s-a scris în ultima perioadă, Cosmin Contra a spus: „Nu știu, sunt discuții și dacă se va ajunge la un numitor comun, sigur că se va realiza.”

Se fac înscrieri pentru etapele de calificare la un loc în Finala Mondială din Brazilia, Neymar Jr's Five, astfel: BUCUREȘTI, 14-15 aprilie | Start înscrieri: 22 martie; CRAIOVA, 21-22 aprilie | Start înscrieri: 2 aprilie; TIMIȘOARA, 28-29 aprilie | Start înscrieri: 9 aprilie; TÎRGU MUREȘ, 5-6 mai | Start înscrieri: 16 aprilie; CLUJ-NAPOCA, 12-13 mai | Start înscrieri: 23 aprilie; IAȘI, 19-20 mai | Start înscrieri: 2 mai; CHIȘINĂU, 26-27 mai | Start înscrieri: 23 aprilie; CONSTANȚA, 2-3 iunie | Start înscrieri: 14 mai. Mai multe informații vizitând site-urile Red Bull România sau pagina de Facebook a site-ului Red Bull România.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii