Fotbal flash-Welcome to my website

 

Clubul Real Madrid și-a exprimat "surprinderea" la comentariile lui Platini

Cristiano-Ronaldo-nov-2014București, 29 Noiembrie 2014. Clubul Real Madrid a criticat președintele UEFA, Michel Platini pentru comentariile sale, referitoare la Cristiano Ronaldo, precum că nu ar trebui să câștige Balonul de Aur.

Platini, 59 ani, a declarat faptul că, premiul anual, care este dat de celui mai bun jucător din lume, ar trebui să fie acordat unuia dintre jucătorii Germaniei, care au câștigat Cupa Mondială.

În 2013 câștigătorul trofeului a fost Cristiano Ronaldo, 29 ani. Ar fi de de preferat să-și păstreze trofeul, după ce a contribuit la câștigarea titlului european cu numărul 10 al echipei sale de club Real Madrid.

Portughezul a reușit 48 de goluri în 45 de meciuri în toate competițiile în acest an - până la jocul de sâmbătă cu Malaga. La fel ca în Liga Campionilor, el a contribuit cu Real Madrid la caștigarea Copa Del Rey și Super Cupa UEFA din sezonul trecut.

Dar fostul mijlocaș al Franței, Platini a spus că el crede că un "campion mondial", merită să câștige Balonul de Aur, care va fi anunțat la 12 ianuarie în Zurich.

Șase jucători din Germania - Mario Götze, Toni Kroos, Philipp Lahm, Thomas Muller, Manuel Neuer și Bastian Schweinsteiger - au fost nominalizați în lista scurtă de 23.

"Suntem surprinși de declarațiile repetate privind preferințele sale personale pentru alegerea câștigătorului Ballon d'Or, având în vedere în special faptul că el este conducătorul principal al fotbalului european și ar trebui să prevaleze cea mai strictă imparțialitate", conform unei declarații apărute vineri din partea clubului Real Madrid, preluata de BBC.

Alexandru Neata; img: Getty Image

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  
 
 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.