București, 21 Noiembrie 2017

Claudiu Niculescu: Nu sunt mulțumit de rezultat, atunci când nu câștig

Voluntari-Viitorul-0-0-et-18

În ultima partidă a etapei a 18-a, disputată luni la Voluntari, s-au confruntat echipele FC Voluntari și FC Viitorul, la capătul căreia, scorul a fost 0-0. Rezultatul nu prea mulțumește pe niciuna din cele două protagoniste, având în vedere că echipei din Voluntari îi trebuia victorie pentru a spera la un loc de play-off, iar o victorie a echipei FC Viitorul ar fi însemnat urcarea în clasament cu o poziție.

În prima parte a meciului, minutul 11, echipei FC Voluntari i se anulează un gol, de centralul George Găman, pentru un fault în atac. Decizia a fost una corectă, întrucât Balaur l-a împidicat pe Țiru să intervină pe traiectoria mingiei.

Ținând cont de faptul că, FC Viitorul a evoluat în 10 oameni, din minutul 74, prin eliminarea lui Țucudean, punctul obținut este cu atât mai prețios.

După meci, tehnicianul echipei ilfovene, Claudiu Niculescu, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Nu sunt mulțumit de rezultat, atunci când nu câștig, dar având în vedere că am întâlnit cea mai în formă echipă din Liga a 1-a, din acest moment, pot spune așa că în oarecare măsură sunt mulțumit. După cum a decurs jocul, rezultatul este absolut echitabil. Am avut o primă repriză bună, în care am avut agresivitate, am avut atitudine, am făcut pressing. Am reușit să recuperăm mingea atunci când am pierdut-o, am avut și câteva situații de a marca, am avut și acel gol anulat, dar nu am revăzut acea fază, să văd dacă a fost sau nu a fost.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii