București, 09 Octombrie 2018

Claudiu Niculescu: Ar trebui să ne fie tuturor rușine, pentru locul în care suntem în clasament

Botosani-Dinamo-2-0-et-11

În ultima partidă a etapei a 11-a, disăutată luni la Botoșani, Dinamo a fost învinsă de FC Botoșani, scor 2-0 și a trecut în clasament pe locul 12, un loc de baraj pentru Liga 1. Situația este extrem de critică pentru dinamoviști, aceștia nu s-au mai confruntat cel puțin, în ultimele decenii să ocupe antepenultimul loc din clasament, după 11 etape!

Nici schimbarea antrenorului, nici demisia lui Ionel Dănciulescu, nu au condus la un reviriment în sânul echipei. Criza este mai veche și ține din ediția trecută de campionat, când nu au reușit să joace în play-off. În această situație, suporterii, în cea mai mare parte nu mai vin la meciuri, datorită lipsei de rezultate.

Golurile din partida de la Botoșani, au fost marcate de Răzvan Oaidă, în minutul 3 și de Fabbrini, în ultimul minut de joc. Dinamoviștii au ratat mult în această partidă, expediind majoritatea mingilor, pe lângă spațiul porții. Singurul șut pe poartă, a aparținut lui Gomelt, în minutul 42, atunci când portarul Pap și-a salvat echipa.

Antrenorul dinamovistilor, Claudiu Niculescu, a declarat după înfrângerea cu FC Botoșani, la canalul TV Digi Sport 1, următoarele: „Sunt foarte, foarte supărat și nu mă așteptam la greșelile individuale pe care le-am făcut. Botoșenenii nu ne-au dominat, au avut doar ocazii pe contraatac, știam foarte bine jocul lor. Din păcate, i-am ajutat să-și consolideze acest joc, făcând o greșeală mare în minutul 2, după care s-au retras, i-am dominat, dar nu sunt mulțumit, absolut deloc. Le-am transmis un mesaj, la conferința de presă de dinaintea acestui joc și din acest moment, nu mai este de glumă. Cei care nu vor face ceea ce le cer când intră pe teren, vor sta în tribună.”

„Nu știu ce a fost astăzi, o să fac o analiză, să le arăt, pentru că sunt nemulțumit de mulți dintre ei. Au fost și greșeli tactice și tehnice. Nu o să vorbesc despre un jucător în public. În analiză, o să le arăt clar ce au făcut și ceea ce trebuie să facă de acum încolo. Uitându-mă în clasament, pentru mine, este extrem de rușinos și ne așteaptă o perioadă infernală. Avem două săptămâni la dispoziție să pregătim meciul cu Dunărea Călărași. Din păcate, vom avea și jucători suspendați, Nistor și Corbu, dacă nu mă înșel. Cu toții, trebuie să intrăm cu capul în zid! Ar trebui să ne fie tuturor rușine, pentru locul în care suntem în clasament în acest moment, dar acum, în aceste momente, se văd caracterele puternice. Nu trebuie să cedăm și după ce se reia competiția, să începem să urcăm în clasament. Dacă nu vom arăta că avem caractere, mergem cu toții acasă și ne lăsăm de fotbal! Am mare încredere că voi putea redresa situația”, a spus în încheiere Claudiu Niculescu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Dacia-Braila-v-Dinamo-1-3-Cupa

Citește și: Debut cu victorie pentru Claudiu Niculescu, pe banca lui Dinamo, în 16-zecimile Cupei, cu Dacia Brăila

Pe stadionul Oțelul din Galați, s-a disputat marți partida din 16-zecimile Cupei României, dintre Dacia Unirea Brăila și Dinamo București,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X