Cititorii Marca.com au prezis ce echipe vor fi prezente în semifinalele Champions League
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Cititorii Marca.com au prezis ce echipe vor fi prezente în semifinalele Champions League

Semifinalistele-vazute-de-faniBucurești, 22 martie 2014. După rezultatele tragerii la sorţi pentru sferturile de finală, mai mult de 40.000 de cititori au votat favoritii lor din fiecare cele patru meciuri: Bayern Munchen, Real Madrid, PSG şi FC Barcelona.

Conform sondajului, Bayern Munchen este echipa cu cel mai mare potenţial de a câștiga trofeul. Manchester United, nu pare a fi favorită să acceadă în semifinale, reușind să treacă de optimi cu șansă.

Pentru încrederea în Real Madrid, au votat 34840 cititori Marca.com, bazându-se pe superioritatea echipei Real Madrid împotriva Borussia Dortmund.

PSG-Chelsea şi Barca-Athletico, se prefigurează jocuri echilibrate. Confruntarea dintre francezi şi englezi nu pare să aibă un câştigător clar: 58,1% cititori, cu 23.511 voturi, cu un ușor avantaj al PSG, în timp ce 41,9 % (16.952 voturi) pentru echipa lui Mourinho.

Pentru confruntarea dintre Barcelona si Atletico Madrid cititorii prevăd un rezultat strân. Pentru victoria echipei Barcelona, au votat 23.309, 57,6 % din cititori de Marca.com care au participat la sondaj. Pentru victoria echipei Atletico, au votat restul 42,4 (17.163 voturi).

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash