București, 27 Martie 2018

Ciprian Tătărușanu, înaintea amicalului cu Suedia: „Mă aștept să fiu titular la fiecare meci”

Ciprian-Tatarusanu-martie-2018

Aflat la Craiova cu Echipa Națională, cu o zi înaintea meciului amical cu Suedia, de pe stadionul Ion Oblemenco, portarul Ciprian Tătărușanu, care a fost rezervă în meciul anterior disputat sâmbătă cu Israel, a acordat o declarație de presă.

Ciprian Tătărușanu a declarat conform televiziunii Digi, următoarele: „Pentru meciul de mâine cu Suedia, nu neapărat că trebuie să ne luăm vreo revanșă, dar având în vedere că este o echipă calificată la Campionatul Mondial, ar fi o victorie importantă. Nu am văzut starea gazonului de pe Ion Oblemenco, pentru că n-am apucat să facem antrenament, nici astăzi nu cred că vom face antrenament, ca să protejăm gazonul și sper ca mâine la meci să fie câți mai mulți suporteri. Având în vedere că noi suntem o echipă tehnică, dacă starea gazonului va fi proastă, cu siguranță ne va afecta, dar trebuie să ne adaptăm la condițiilr de joc.”

Întrebat dacă ar fi apărat șutul lui Stanciu din partida cu Israel, Ciprian Tătărușanu a spus: „Cu siguranță. Nicolae Stanciu este un jucător foarte bun, de la el se așteaptă lucrurile sclipitoare.”

„Mă aștept să fiu titular la fiecare meci, dar acum depinde de antrenor, ce decizie ia. Antrenorul va decide și cine va fi căpitan, pentru mine nu este important să fiu căpitan, este important să joc. Întotdeauna a fost concurență pe postul de portar”, a spus în încheiere Ciprian Tătărușanu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii