Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 Februarie 2016.

Ciprian Marica: Sunt bucuros că am debutat la Steaua și că am câștigat

Concordia-Steaua, 0-2În ultima partidă a etapei a 24-a, Steaua a câștigat meciul din deplasare, disputat luni, cu echipa Concordia Chiajna, scor 2-0, ambele goluri fiind marcate în prima repriză.

Datorită jocului rezultatelor acestei runde, Steaua și Dinamo sunt beneficiarele etapei, întrucât echipa care era clasată pe locul 2, FC Viitorul a pierdut acasă, iar cea de pe primul loc, Astra Giurgiu, a înregistrat un semieșec, tot acasă cu CFR Cluj.

Golurile au fost marcate de Fernando Varela, minutul 6, în urma unui corner și Jugartha Hamroun, minutul 30, din pasa lui Nicușor Stanciu.

Din minutul 75, Concordia a evoluat în 10 oameni, Gabriel Giurgiu, fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Cu 8 minute înaintea fluierului de final de meci, Ciprian Marica a fost faultat în careu și nu a fost dictat penalty, de centralul Adrian Comănescu.

Atacantul Ciprian Marica, a declarat după meci, pentru televiziunea Digi Sport, următoarele: "Sunt bucuros că am debutat la Steaua, că am câștigat cele trei puncte și că echipa a arătat o dispoziție bună la efort. Puteam să ne facem jocul mai ușor, dar totuși, am condus încă din debutul meciului, pe un teren sintetic, în care noi nu suntem acomodați".

"Mi-aș fi dorit să marchez la debut, dar probabil că voi marca la următorul meci. Repet, cele trei puncte sunt la noi și asta este cel mai important. În ultimele minute cred că a fost penalty, la faultul din spate asupra mea. De obicei nu comentez arbitrajul. Vreau să mulțumesc celor care au venit la stadion și ne-au susținut", a mai spus Marica în încheiere.

La meci, alături de finanțatorul echipei Gheorghe Becali, a asistat și Mihai Stoica, eliberat din penitenciar în cursul zilei de luni.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.