Ciprian Marica: Nu iau în calcul egalul cu Turcia
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Ciprian Marica: Nu iau în calcul egalul cu Turcia

Ciprian-Marica-100Bucuresti, 10 septembrie 2013. Artizanul victoriei României din partida de vineri cu Ungaria, a declarat luni într-o conferință de presă, cu privire la meciul de astăzi împotriva Turciei următoarele:

"Euforia jocului cu Ungaria a trecut, mâine ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu şi suntem conştienţi de asta. Ţinând cont că un egal ne avantajează pe noi, iar meciul începe de la 0-0, atunci primordial ar fi să nu primim gol. Dar eu consider victoria de bază. Noi trebuie să câştigăm cu Turcia pentru a merge la baraj. Eu nu iau în calcul egalul. Important este să ne facem jocul nostru, să nu primim gol şi să nu intrăm în jocul turcilor"

În continuare, Marica a mai spus: "Ne dorim să repetăm figura frumoasă din meciul de vineri şi să îi facem bucuroşi pe toţi românii. Am avut mereu încredere în echipa naţională şi am în continuare. Se formează uşor-uşor un nucleu, o echipă care se dăruieşte şi care vrea să se califice la Mondiale. Sperăm să ne menţinem până la final pe această poziţie a doua a clasamentului. Turcia are un lot foarte bun, ne va fi mult mai greu decât cu Ungaria. Sperăm să îi anihilăm şi să nu aibă prea multe ocazii de a marca"

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - 012 - Fotbal-flash