București, 24 Decembrie 2016

Ciprian Marica: "Mă așteptam ca Steaua să aibe o altă reacție"

Ciprian-Marica-dec-2016

Ciprian Marica, aflat printre invitații echipei Dinamo, alături de Ioan Andone, Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Basarab Panduru, Constantin Anghelache și Constantin Zotta, la o masă festivă, după victoria cu FC Steaua din Cupa Ligii, a acordat vineri un interviu pentru televiziunea Dolce Sport.

Fostul atacant Ciprian Marica, care a evoluat la cele două cluburi, a declarat: "Mă așteptam ca Steaua să aibe o altă reacție, mă așteptam să gândească altfel strategia meciului, știind că, calitatea de bază a lui Dinamo, este contraatacul. Nu m-aș fi așteptat de un rezultat de 4-1, însă clar, Dinamo a fost mult mai bună pe contraatac și-a dorit mai mult victoria. Andone a reușit să le transmită nervul de care vorbeam. Am văzut agresivitate la jucătorii lui Dinamo, o altă atitudine și merită felicitați."

În continuarea analizei meciului, Ciprian Marica a spus: "Steaua în continuare găsește scuza atacantului, care-i lipsește, însă realitatea este că nu și-a creat foarte multe ocazii de a marca. Surprinzător, apar la finalizare jucători ca Popescu, care reușește să creeze pericol, însă, jucători de la care mă așteptam mai mult, după părerea mea, în acest derby, nu au surprins cu nimic. De partea cealaltă, am avut elemente surpriză, (Rotariu și Lazăr, lăsați pe bancă), care ne-au surprins plăcut pe toți. Au intrat mai ales Lazăr, fantastic, cu viteză bună. Sunt jucători de calitate. Rotariu a avut o execuție fantastică."

Întrebat dacă îi este greu în tribună, Ciprian Marica a spus: "Îmi este destul de greu, încă mai am alte multe gânduri, care erau în automatismul meu de zi de zi și cu care mă confrunt, dar până la urmă, asta este viața. Trebuie să știi când să începi și când să termini."

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii