București, 02 Februarie 2018

Ciprian Deac: „Cred că Steaua nu stătea doar într-un singur portar”

ciprian-deac-2018

Echipa de pe primul loc al campionatului Ligii 1, CFR Cluj, înaintea reluării competiției, a ținut joi o conferință de presă, la care au participat antrenorul Dan Petrescu, Președintele clubului, Iulius Mureșan și atacantul Ciprian Deac.

Ciprian Deac, a fost întrebat despre faptul că rivala FCSB, l-a transferat pe portarul Niță, cu câteva zile înaintea meciului cu Gaz Metan, răspunzând: „Niță este un portar foarte bun, un portar de Națională, dar eu cred că Steaua nu stătea doar într-un singur portar. Au un lot foarte bun și numeros și cred că Steaua nu a slăbit prin acest transfer.”

„Eu zic că fără bani este greu să faci performanță. În acest moment, la club sunt condiții foarte bune, condiții pentru performanță, acum noi trebuie să dăm înapoi, pentru că, s-a văzut că acest club respectă jucătorii săi și este un lucru foarte important”, a mai spus Ciprian Deac.

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat: „N-ar fi o dramă dacă CFR nu ar câștiga campionatul. La anul ar trebui să fim 100% să ne batem la campionat, dar anul acesta trebuie să încercăm. Pentru meciul de luni cu Concordia, Ciprian Deac este suspendat, Omrani este accidentat, deci doi jucători de bază vor lipsi. Indiferent cine va lipsi, echipa trebuie să arate bine și să câștige, dar toată viața de antrenor a trebuit să fac alegeri grele, mai ales acum că am luat jucători de valoare, îmi va fi și mai greu.”

Președintele Iulius Mureșan, a fost întrebat dacă CFR are în acest moment cea mai bună echipă, răspunzând: „Eu cred că da, nu din toate timpurile, dar din acest campionat da. Am avut echipe bune, de câte ori am câștigat campionatul, dar și această echipă este la fel, o echipă care poate să ia campionatul și am mare încredere și speranță că așa se va întâmpla.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii