Ciocniri între suporteri la Stockholm, la un meci amical
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Ciocniri între suporteri la Stockholm, la un meci amical

Ciocniri-fani-StockholmBucurești, 26 ianuarie 2014. La meciul amical dintre Union Berlin (liga a doua din Germania) și Djurgardens IF (prima liga din Suedia) au disputat sîmbătă la Stockholm, au avut loc ciocniri violente între fanii celor două echipe.

Chiar înainte de joc, fanii anarhiști s-au alergat unii pe alții, astfel că jocul a început cu 40 minute întârziere. După minutul 73, meciul a fost oprit definitiv, fiind anulat.

În jur de 250, fanii din Berlin au luat cu asalt terenul de joc. Motivul: Un fan al echipei Djurgardens, afișa un poster cu rivalii echipei Union, BFC Dynamo.

Au aruncat cu petarde și au fost văzute zburând rachete și rachete de semnalizare. Fanii echipei Djurgardens sunt considerați ca fiind deosebit de violenți.

Președintele Union Berlin, Dirk Zingler, a comentat pe site-ul clubului: "A fost o provocare de prost gust și a urmat o reacție la fel de neadecvată, astfel că jocul, care a fost pregătit din ambele părți, cu mare angajament, putea fi încheiat cu un dezastru. Cu toate acestea, ne vom apăra cu toată puterea noastră. Condamnăm acest comportament în termeni clari! "

Zingler continuă: "În cazul în care pot fi identificați infractori, justiția va lua măsurile legale."

De asemenea, director sportiv al echipei Djurgardens, Bosse Andersson a fost zdruncinat: "Este o zi tristă pentru fotbal și ambele cluburi sunt responsabile."

După meci, au urmat alte ciocniri între fani pe străzile orașului Stockholm, conform cotidianului BILD. Cel puțin trei polițiști au fost răniți.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash