Ciobotariu: Suntem pe un drum bun
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Ciobotariu: Suntem pe un drum bun

Otelul-SC_Vaslui_1-2Bucuresti, 23 noiembrie 2013. Prin victoria obținută în deplasarea de la Galați cu 2-1, SC Vaslui a urcat pe locul 7 în clasament și amenință plutonul fruntaș, în timp ce Oțelul, cu antrenor nou se luptă pentru evitarea retrogradării..

Golurile au fost marcate de Marquinhos în minutele de prelungire ale meciului pentru Oțelul din penalty, iar pentru vasluieni a înscris Wilk în prima parte a meciului, mai precis a fost autogolul lui Sîrghi, pentru ca golul lui Antal cu 5 minute înaintea fluierului de final să fie golul victoriei.

Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei SC Vaslui a declarat după meci, la postul de televiziune Digi Sport următoarele:

"Toate jocurile au fost bune de când am venit. Victoria este una meritată, eu nu pot decât să îmi felicit jucătorii pentru cum au jucat, pentru atitudinea avută. Suntem pe un drum bun, încercăm să menţinem acest ritm până la final. Ştiam că Oţelul are jucători periculoşi de la mijloc în sus, dar i-am blocat foarte bine. Am închis spaţiile şi am putut declanşa contra-atacuri periculoase. Din păcate acest meci ne va priva de aportul lui Viveiros şi Wilk. Ambii au accidentări destul de urâte, sper ca măcar pe unul dintre ei să îl recuperăm cât mai repede, eventual până etapa viitoare. Lucian Sânmărtean e un fotbalist extrem de important pentru echipa noastră. Poate evolua şi în centru, şi în bandă, este esenţial pentru jocul nostru"

Au jucat următoarele formații:

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Sîrghi, Mişelăricu, Sipovici, Popescu - Cooper, Giurgiu (Tudorie '90) - Iorga (Băjenaru '77), Marquinhos, Gavrilă (Astafei '61) - Henrique. Antrenor: Ewald Lienen.

FC Vaslui: Cerniakuskas - Celeban, Prahic, Cordoş, Muşat - Sânmărtean (Pătulea '87), Madson - Viveiros (Lovrecici '57), Antal, Wilk (Enescu '77) - Temwanjera. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash