București, 03 Ianuarie 2020

Cine o mai poate opri pe Liverpool, în Premier League, neînvinsă de aproape un an

../Imagini-010-2019/Liverpool-Sheffield-2-0

În a doua zi a anului, Liverpool a câștigat partida cu Sheffield, de pe propriul teren (Anfield stadium), din cadrul etapei a 21-a, cu scorul de 2-0. După aspectul jocului și după datele statistice, nu s-a pus problema învingătorului în această partidă. Ocupanta primei poziții a clasamentului, Liverpool, a avut o posesie zdrobitoare, 75/25.

Liverpool a deschis scorul încă din minutul 4, prin Mohamed Salah din pasa foarte bună în careu, a lui Andrew Robertson. În minutul 64, Sadio Mane a înscris golul al 2-lea pentru Liverpool, rezultat cu care urma să se și încheie partida.

Echipa Liverpool, ocupă în continuare locul 1, cu 58 puncte din 20 jocuri, având cu 13 puncte mai mult peste ocupanta locului 2, Leicester, care are un joc mai mult disputat. Sheffield ocupă poziția a 8-a, având 29 puncte, din 21 jocuri.

Declarația antrenorului echipei Liverpool, Jürgen Klopp, după a 19-a victorie în Premier League

În cadrul conferinței de presă, ce a avut loc după victoria cu Sheffield, antrenorul echipei Liverpool, Jürgen Klopp, a declarat conform site-ului oficial al clubului, următoarele: „Ceea ce am văzut a fost un joc de fotbal foarte bun. Am văzut un joc pe care l-am practicat exact, așa cum trebuie să joci împotriva lui Sheffield United. În această seară, băieții mei nu le-au dat nicio șansă oaspeților, ceea ce este într-adevăr dificil să te poți apăra. Ne-am descurcat foarte bine. Tranziția noastră a fost foarte bună, am rupt linii, poziționarea noastră a fost una excepțională. Disciplina ofensivă a fost excepțională.”

„Nu ne interesează amenințarea unor alte echipe în lupta pentru titlu, doar de noi ne pasă. Putem face lucrurile mai bine și trebuie. Dar am văzut unele lucruri pe care le-am făcut deja mult mai bune, decât la ultimul joc. Este într-adevăr o perioadă intensă a anului”, a mai spus în încheiere Jürgen Klopp. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Juan-Culio

 

Citește și: CFR Cluj își încheie cu victorie ultimul meci de acasă, al anului competițional

Luni, în epilogul etapei a 21-a din Liga 1, CFR Cluj a învins cu scorul de 2-0, formația Astra Giurgiu, o echipă lipsită de aportul lui Alibec...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X