București, 09 Noiembrie 2016

Christoph Daum: "Cu Polonia, trebuie să ne depășim limitele la orice duel"

Christoph-Daum-Nov-2016

În vederea meciului de vineri din etapa a 4-a de calificări, pentru turneul final al Campionatului Mondial, cu Polonia, jucătorii Echipei Naționale împreună cu stafful tehnic, se pregătesc la Mogoșoaia. România ocupă locul 3 în clasamentul Grupei E, cu 5 puncte. Pe primele două locuri se situează Muntenegru și Polonia, cu câte 7 puncte.

Selecționerul Christoph Daum, a acordat marți un interviu, pentru televiziunea Digi Sport. Întrebat de ce nu se înțelege cu antrenorul echipei FC Steaua, Laurențiu Reghecampf, Daum a spus: "Întrebați-mă despre lucruri pe care pot să le controlez. Am venit aici și am vrut să dau mâna cu toți antrenorii, am fost la fiecare echipă. Am făcut tot ce mi-a stat în putință. Despre alte lucruri, întrebați-i pe ei și ei să vă explice. Nu depinde de mine. Sunt persoana greșită pentru întrebarea ta."

Despre meciul cu Polonia, Daum a spus: "Trebuie să câștigăm vineri, oricum ar fi. Nu contează cum. Trebuie să ne depășim limitele la orice duel, să câștigăm orice minge, pentru mândrie, pentru imagine, pentru încrederea în sine a fiecărui jucător."

Întrebat dacă România ia un punct cu Polonia, ar fi mulțumit, Daum a spus: "Nu, pentru că am pierdut două puncte cu Muntenegru, puteam să câștigăm în Kazahstan. Puteam să avem cel puțin două puncte în plus. Aș fi mulțumit cu un punct dacă la finalul de meci aș vedea că Polonia a ratat multe ocazii."

Autor, Alexandru Neață