Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 05 Iulie 2015.

Chile a învins Argentina și a câștigat Copa America

Finala-Copa-AmericaPe stadionul Nacional Estadio Santiago, în fața a 45000 spectatori, sâmbătă a avut loc finala Copa America, între Chile și Argentina, la capătul căreia, formația gazdă, Chile a învins Argentina la loviturile de departajare, scor 0-0 după prelungiri și 4-1 final.

Argentina lui Lionel Messi pierde încă o mare finala internațională la aproape un an după ce a pierdut finala Cupei Mondiale cu Germania în Brazilia. Chile își rezervă astfel un loc în 2017, la Cupa Confederațiilor FIFA.

Starul lui Arsenal, Alexis Sanchez a marcat din ultima lovitură de departajare, iar pentru Chile, au mai marcat Matías Fernández, Arturo Vidal, Charles Aránguiz. Pentru Argentina, Lionel Messi a marcat cu un șut pe jos în partea stângă a porții.

Astfel, echipa reprezentativă a Chile a înregistrat prima lor victorie din istorie asupra Argentina în Copa America. "Este un vis devenit realitate. Am muncit din greu pentru acest lucru", a declarat starul chilian Arturo Vidal, conform ziarului german Frankfurter Allgemeine Zeitung. Mijlocașul a declarat faptul că, Chile a fost mai determinată să câștige Copa America, după ieșirea din FIFA World Cup, de anul trecut.

Membrii familiei starului argentinian Lionel Messi au fost atacați în tribună, de fanii Chile în prima repriză a finalei Copa America. Suporterii La Roja au început să insulte familia atacantului, informează MSN.com.

Fratele, în vârstă de 28 de ani, a fost lovit de Rodrigo un fan chilian, după un schimb furios de replici și întreaga familie a fost mutată la o cabină de televiziune la pauză pentru propria lor siguranță.

Messi, între timp, a avut parte de un tratament dur al fundașilor echipei rivale la Estadio Nacional și a fost lovit în piept violent de către apărătorul Gary Medel în prima jumătate a meciului.

Alexandru Neata; img. MSN/ www.goal.com 

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.