Chiellini avertizează Roma: Juve vrea al treilea titlu
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Chiellini avertizează Roma: Juve vrea al treilea titlu

ChielliniBucurești, 29 decembrie 2013. Apărătorul lui Juventus, Giorgio Chiellini avertizează Roma și spune despre viitoarea confruntare din 05 ianuarie anul viitor cu AS Roma, că va fi o provocare, iar despre obiectivul principal pentru anul 2014 al echipei Juventus, spune: "Trebuie să continuăm să jucăm bine, să câștigăm al treilea Campionat la rând." Chiellini avertizează că meciul împotriva Giallorossi va fi un duel al titanilor.

Despre jocurile din Europa League din februarie anul viitor, Chiellini, subliniiniază că Juve nu va lăsa nimic la voia întâmplării, conform Rai Sport: " Începând cu luna februarie, vom începe o nouă aventură în Europa League. Este un turneu foarte dificil, care este subestimat de către mulți, dar pentru a ajunge la partea de sus trebuie să abordăm Europa League ca și cum ar fi Liga Campionilor."

În șaisprezecimile Europa League, Juventus va juca prima manșă acasă cu echipa turcă Trabzonspor pe 20 februarie 2014.

În Serie A, după 17 etape, Juve se află pe locul 1, cu 46 puncte iar Roma se află pe poziția secundă la 5 puncte distanță.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash