Chelsea termină anul sportiv 2012-2013, cu pierderi financiare
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Chelsea termină anul sportiv 2012-2013, cu pierderi financiare

Chelsea-profit-negativBucurești, 01 ianuarie 2014. Chiar dacă a câștigat trofeul Liga Europa, învigând în 15 mai 2013 pe Benfica cu 2-1, Chelsea nu a putut compensa ieșirea sa timpurie din Grupele Ligii Campionilor din sezonul 2012-2013, terminând anul cu pierderi financiare.

Chelsea a anuntat marti o pierdere de 49.4 milioane de lire sterline (54,9 milioane de euro) pentru sezonul 2012-2013, urmare a transferurilor mai slabe d.p.v. financiar, decât în sezonul trecut.

Presedintele clubului Bruce Buck, a spus că aceste cifre, combinate cu profitul din anul precedent de £ 1.4M, se încadrează în criteriile stabilite de către Fair Play-ul Financiar (FPF-UEFA), din reglementările UEFA.

Chelsea este a treia în Premier League, la două puncte în spatele liderului Arsenal, înaintea etapei din 1 ianuarie 2014, dar nu este clar dacă fondurile importante de transfer vor fi disponibile pentru ca managerul Jose Mourinho, să poată beneficia de jucători noi în perioada de transfer din luna ianuarie.

Profitul negativ al echiepei Chelsea de anul trecut, a fost primul de acest gen de când Roman Abramovici a preluat controlul clubului în 2003 .

Președinte Bruce Buck a declarat: "Prin propria noastră analiză, suntem în progres din punct de vedere comercial, iar în continuare urmărim să adăugăm trofee la colectia noastra, acesta fiind obiectivul nostru cel mai important".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash