București, 02 Ianuarie 2020

Chelsea și Brighton au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci al etapei a 21-a

../Imagini-010-2019/Brighton-Chelsea-1-1

În prima zi a anului 2020, într-o partidă din cadrul etapei a 21-a, din Premier League, disputată pe Amex Stadium, în prezența a peste 30 mii de spectatori, formația locală Brighton a remizat cu Chelsea, scor final 1-1, ceea ce reprezintă o performanță pentru echipa antrenată de Graham Potter. Din istoria celor 10 partide disputate în Premier League, Brigthon obține primul punct în fața echipei londoneze, Chelsea.

Chelsea a reușit deschiderea de scor în minutul 10, prin fundașul Cesar Azpilicueta, la o greșeală de marcaj a apărării gazdelor. Atacantul echipei Brighton, Alireza Jahanbakhsh, a reușit golul egalizator, pe finalul partidei, în minutul 84, cu o splendidă execuție, din foarfecă.

Declarațiile celor doi tehnicieni, la finalul partidei

Tehnicianul echipei Chelsea, Frank Lampard, a declarat după joc, conform BBC Sport, următoarele: „Rezultatul a fost unul frustrant din diferite motive. În prima repriză, nu am fost suficient de nemiloși cu adversarul pentru a tranșa rezultatul. Am marcat golul, am avut posesia, dar nu am omorât jocul. Am permis ca adversarul să rămână în joc. Până la urmă, a fost un rezultat just, întrucât am avut norocul să nu pierdem jocul. Tactica adversarului a dat roade, dar trebuie să spun că au fost mai buni decât noi și trebuie să ne asumăm acest lucru. Lipsa de consecvență a noastră este ceva îngrijorător, este ceva la care trebuie să medităm.”

Managerul echipei Brighton, Graham Potter, a declarat conform aceleiași surse, următoarele: „Am crezut în forța echipei noastre, a fost cu adevărat curajoasă și am primit recompensa meritată. Toată lumea este încântată de Jahanbakhsh. A muncit mult și a așteptat atât de mult, a avut prospețimea jucătorului de pe bancă (introdus în teren în minutul 68), a gândit bine și a apărut cu o splendidă execuție. A trebuit să aibă răbdare, dar are calități și își primește răsplata. Sunt foarte mândru de rezultat. Trebuie să continuăm și să obținem câteva puncte.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Viitorul-FCSB-0-2

 

Citește și: FCSB învinge clar în deplasare FC Viitorul, scor 2-0, într-un meci al etapei a 21-a, din Liga 1

SFC Viitorul a pierdut partida cu FCSB, scor 2-0, disputată duminică la Ovidiu și fac schimb de locuri în clasament, astfel cu 36 puncte, FCSB...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X