Chelsea pierde după 77 partide, cu Mourinho pe bancă pe Stamford Bridge
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Chelsea pierde după 77 partide, cu Mourinho pe bancă pe Stamford Bridge

Sunderland-2014București, 20 Aprilie 2014. După 77 meciuri fără înfrângere cu antrenorul Mourinho pe bancă pe Stamford Bridge, Chelsea a fost nevoită să piardă sâmbătă cu ultima clasată Sunderland, scor 2-1. Arbitrul meciului Mike Dean a avut o decizie controversată în defavoarea echipei Chelsea, dictând un penalty la scorul de 1-1.

Pentru Chelsea, Eto'o deschide scorul în minutul 12, pentru ca numai după șase minute, mijlocașul Wickham să egaleze. Văzându-se egalată, Chelsea a atacat în valuri și doar neșansa a făcut să nu înscrie goluri.

În minutul 82, fundașu César Azpilicueta, încearcă să recupereze balonul cu o alunecare pentru a nu ceda posesia, în duelul cu noul introdus al echipei Sunderland, Jose Altidore. Se părea că a existat un contact minim, cu siguranţă fătră intenţie, dar arbitrul a fost neabătut şi a indicat punctul cu var.

Fabio Borini, un jucător al lui Liverpool împrumut la Sunderland, execută penalty-ul și mingea intră în plasă pe sub portarul Mark Schwarzer. Astfel se înregistrează cea mai neaşteptată victorie pentru Sunderland împotriva echipei Chelsea care aspira la titlul de Campioană și a semifinalistei Champions League.

La decizia arbitrului de a acorda penalty-ul din minutul 82, antrenorul cu pregătirea fizică al lui Chelsea, Rui Faria, furios a pătruns în teren, încercând să îl acosteze pe centralul Dean. Mourinho, acţionează rapid, trăgând-ul de-o parte, înainte ca arbitrul Dean să vadă incidentul, conform The Telegrapf.

În următoarea etapă, Chelsea se deplasează la Liverpool. În cazul unei victorii a elevilor lui Mourinho, șansele de a câștiga Campionatul sunt reduse, întrucât Liverpool are un meci mai puțin disputat iar următoarele meciuri sunt considerate ușoare.

Au evouluat următoarele formații: Chelsea: Schwarzer 5; Ivanovic 5, Terry 6, Cahill 6, Azpilicueta 6; Matic 5, Ramires 6; Salah 6 (Schurrle 66), Oscar 5 (D Ba, 59), Willian 7; Eto'o 6 (Torres 74). Subs not used: Hilario, Luiz, Lampard, Mikel.

Sunderland: Mannone 6; Vergini 5, Brown 6, O'Shea 6, Alonso 6; Larsson 6 (Celustka 90), Cattermole 5, Colback 6, Johnson 5 (Giaccherini 65); Wickham 7 (Altidore 66), Borini 5. Subs not used: Ustari, , E-H Ba, Scocco, Mavrias.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash