București, 24 Octombrie 2019

Chelsea obține victorie în deplasare cu Ajax, scor 1-0, în grupa H din Champions League

../Imagini-008-2019/Ajax-Chelsea-0-1

După o prestație de excepție, jucătorii echipei Chelsea, conduși de pe bancă de Frank Lampard, din această vară și fost jucător al lui Chelsea, au reușit miercuri să se impună și să obțină cele trei puncte puse în joc pe stadionul Johan Cruijff ArenA, din Amsterdam, într-un joc al grupei H, din Champions League.

Partida a fost condusă în general bine de o brigadă de arbitrii din România, cu Ovidiu Haţegan, la centru, ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Al 4-lea arbitru, a fost Sebastian Colţescu

Ajax a avut un gol anulat al lui Quincy Promes, în minutul 36, datorită unei poziții de ofsaid milimetrice, urmare a analizării fazei de către VAR, asistentul de pe acea parte a interpretat excelent faza și nu a ridicat fanionul, altfel VAR nu ar mai fi putut interveni. Atacantul lui Ajax, Dusan Tadic, în minutul 60, a trimis balonul cu capul în bara stângă.

Singurul gol al partidei, a fost marcat în minutul 86, de Michy Batshuayi, ce fusese introdus în teren de Frank Lampard în minutul 71, din postura de rezervă, în locul atacantului central Abraham.

Urmează în etapa a 4-a, pe data de 05 Noiembrie la Londra, meciul dintre Chelsea și Ajax, un meci decisiv privind ocupanta locului 1 în grupa H, întrucât în acest moment, ambele echipe au câte 6 puncte din 3 partide.

Frank Lampard, managerul lui Chelsea, a declarat după joc, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: „Am respectat-o pe Ajax, așa trebuia să facem. Marele lucru în acest moment este dorința de a obține performanță și cred că suntem în direcția corectă. Semnele sunt bune. Cinci victorii la rând pot fi periculoase, șase victorii ar putea fi și mai periculoase. Am venit la Chelsea doar să muncesc și să-mi fac datoria. Știam că există calitate la echipă și am crezut în asta. Jucătorii tineri doresc să se afirme, iar jucătorii cu experiență sunt un exemplu pentru ei. Am muncit din greu pentru fiecare minge. Este victoria mea cea mai elocventă de până acum, dar trebuie să mergem mai departe.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Astra-Hermannstadt-0-0

 

Citește și: După jocul slab practicat, jucătorii Astrei pot fi mulțumiți cu punctul câștigat cu cei de la Hermannstadt

În ultima partidă a etapei a 12-a, disputată luni la Giurgiu, Astra și Hermannstadt Sibiu, au terminat nedecis, după un joc slab, în special al celor din Giurgiu...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X