București, 29 Decembrie 2015.

Chelsea la al doilea rezultat de egalitate, cu Hiddink pe bancă

Louis-van-Gaal-2015Manchester United și Chelsea, au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din Premier League, disputat luni, în cadrul etapei a 19-a, pe stadionul Old Trafford.

După acest rezultat, Man United coboară în calasament, pe locul 4, cu 35 puncte, în timp ce Chelsea, urcă pe locul 14, cu 20 puncte.

Antrenorul lui Man United, Louis van Gaal a asigurat după meciul cu Chelsea, că el nu va părăsi clubul. "Fanii ne-au aplaudat, așa că nu pot spune că sunt îngrijorat. Viitorul meu nu este interesant, pentru că nu am nici o influență asupra acestuia. Eu pot lucra doar cu jucatorii mei și puteți vedea care dintre ei luptă pentru mine. Chiar și după aceasta, fanii ne-au aplaudat, așa că nu pot spune că sunt îngrijorat. Totul este posibil în fotbal, dar am încredere în jucătorii mei și în conducerea clubului. Voi demisiona? Dimpotrivă. Atunci când jucătorii produc o astfel de performanță sub presiune, nu există niciun motiv pentru a pleca. Poate mass-media vrea să demisionez, dar nu o voi face".

De cealaltă parte, antrenorul interimar al echipei Chelsea, Guus Hiddink a declarat: "Pe de o parte, eu sunt fericit cu acest punct, pentru că a fost un meci greu. Ne-au pus sub presiune la începutul jocului. Dar, pe de altă parte, am avut două șanse bune de a lua toate cele trei puncte. Ne lipsesc jucători din atac, avem mulți accidentați, așa că trebuie să ne adaptăm".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.