București, 01 Ianuarie 2017

Chelsea, la a 13-a victorie consecutivă în Premier League

Antonio-Conte-Chelsea

Sâmbătă, în ultima etapă a turului din Premier League, Chelsea a învins pe propriul teren pe Stoke City, scor 4-2, fiind la a 13-a victorie consecutivă. Chelsea se situează pe prima poziție a clasamentului cu 49 puncte, la 6 puncte distanță de Livepool, ocupanta locului secund.

Au marcat pentru Chelsea: Cahill, 34'; Willian, 57' și 65'; Diego Costa, 85', respectiv Martins Indi, 46' și Crouch, 64', pentru Stoke.

Managerul lui Chelsea, Antonio Conte, a declarat după cea de-a 13 victorie consecutivă în Premier League, următoarele: "Felicit jucătorii mei pentru câștigarea a 13 jocuri consecutive în această ligă, care este foarte grea. Stoke a jucat foarte bine. Au distribuit mingi lungi pentru Crouch și au luptat pentru recuperare. Jucătorii mei au arătat că se pot adapta la diferitele tipuri de joc cu care ne confruntăm. Ei au arătat un mare angajament și și-au dorit să câștige. Sunt încântat pentru ei. Acum, este important pentru ca să sărbătorim sosirea noului an, apoi să ne gândim la următorul joc, împotriva lui Tottenham."

"Numerele de victorii nu sunt importante, dacă nu câștigăm titlul. Acum, ele sunt fantastice si suntem mândri, dar trebuie să ne concentrăm pe a doua parte a sezonului", a spus în încheiere Antonio Conte, conform BBC Sport.

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii