București, 12 Aprilie 2019

Chelsea învinge Slavia Praga, în deplasare, în manșa tur din sferturile Europa League, scor 1-0

../Imagini-003-2019/Slavia-Chelsea-0-1

Prin victoria la limită obținută joi, în manșa tur din sferturile de finală UEFA Europa League, Chelsea are prima șansă să se califice în semifinalele competiției. Singurul gol al partidei disputate pe Sinobo Stadium din Praga, a fost înscris în minutul 86, cu un șut cu capul de Marcos Alonso, fundaș stânga de origine spaniolă, din centrarea lui Willian.

Victoria echipei Celsea este pe deplin meritată, raportul ocaziilor mari de gol aparțin londonezilor, care au avut și o bară, în minutul 25, prin Willian. Ambii portari, Ondrej Kolar (Slavia) și Kepa Arrizabalaga (Chelsea) s-au făcut remarcați, salvând-uși poarta cu câte o intervenție de excepție, la șuturile lui Antonio Rudiger (Chelsea) și Ibrahim Traore (Slavia).

Tehnicianul echipei Chelsea, italianul Maurizio Sarri, a declarat conform site-ului oficial al clubului londonez, următoarele: „Sunt cu adevărat mulțumit de rezultat, dar și de performanță. Știam foarte bine că jocul aici este foarte dificil. Oponenții stau bine din punct de vedere fizic, foarte agresivi, așa că am știut că trebuie să ne confruntăm cu dificultăți în timpul meciului. Am reușit să ne descurcăm bine în prima parte a meciului, apoi în a doua jumătate am reușit să jucăm mai bine. Acum trebuie să ne gândim că returul va fi dificil. Acești adversari sunt foarte periculoși, așa cum au jucat și împotriva lui Genk (unde au câștigat cu scorul de 4-1). Trebuie să fim atenți.”

Returul acestei duble manșe va fi joia viitoare, la Londra pe stadionul Stamford Bridge, începând cu orele 22:00.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/U_Cluj-v-FC_Arges-0-0

 

Citește și: Bogdan Lobonț, după egalul dintre U Cluj și FC Argeș: „Este un punct câștigat, nu sunt două puncte pierdute!”

Duminică pe Cluj Arena, formația Universitatea Cluj, nu a profitat de pașii greșiți făcuți se Sportul Snagov, ratând astfel preluarea șefiei în clasamentul Ligii a 2-a...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X