București, 05 Noiembrie 2015.

Chelsea a reușit victoria cu Dinamo Kiev, scor 2-1, iar Mourinho zâmbește din nou

Chelsea-Dinamo_Kiev-2-1Pe stadionul Stamford Bridge din Londra, Chelsea a învins Dinamo Kiev, scor 2-1, în grupa G a Champions League, iar victoria a însemnat urcarea în clasament a echipei antrenate de Jose Mourinho cu o poziție (locul 2, cu 7 puncte).

Golurile au fost marcate de Dragovic (min. 34- autogol) și Wilian (min. 83) pentru Chelsea, respectiv, Dragovic (min. 77), pentru Dinamo Kiev.

Jose Mourinho, a avut nevoie de sprijin în aceste vremuri tulburi - și el a fost printre prieteni, beneficiind de sprijinul foarte mare al publicului pe Stamford Bridge.

Portughezul a părut să fie sub asediu în ultima perioadă, având o interdicție de a sta pe bancă o etapă și o amendă de 40.000 £ , primită de la Asociația de Fotbal, după înfrângerea de la West Ham United. El se mai confruntă cu fostul medic al echipei Chelsea, Eva Carneiro, având o acțiune în justiție cu aceasta.

Jose Mourinho, după victoria (2-1) cu Dinamo Kiev, a declarat: "Aceasta este o mare ușurare. Jucătorii merită victoria pentru efortul depus. Câțiva jucători au revenit la nivelul lor normal. Diferența în meciul de astăzi este că am crezut în victorie chiar și în acele momente, când am fost egalați. Mental, cred că echipa a rămas puternică. Echipa a arătat că a vrut să câștige și areușit".

Alexandru Neata; img: Reuters/BBC Sport

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.