București, 30 Septembrie 2015.

Chelsea a pierdut meciul cu FC Porto, scor 2-1

Porto-Chelsea-2-1Marți, în grupa G, a Champions League, pe stadionul Estádio do Dragão din Porto, Chelsea a fost învinsă de FC Porto, scor 2-1, deși a avut o posesie mai bună, 57%.

Echipa condusă de pe bancă de Jose Mourinho, se află pe locul 3 al grupei cu 3 puncte din două partide, în spatele echipelor Dinamo Kiev și FC Porto, cu câte 4 puncte.

Golurile au fost marcate de Brás André, 39′ și Maicon, 52′, pentru Porto, respectiv William, 45′, pentru Chelsea.

Managerul echipei Chelsea, Jose Mourinho a declarat după meci: "Am repetat zeci și zeci de faze de lovituri de la colț, pentru a nu lua gol cu Porto. Am fost pregătiți pentru asta și într-un moment în care jocul era sub control, am primit un gol ridicol. Cand simți că totul merge împotriva ta, este dezamăgitor. Echipa a încercat și a încercat până la sfârșitul meciului, așa că nu am nimic de reproșat împotriva lor."

Antrenorul echipei FC Porto, Julen Lopetegui, a spus, conform BBC, următoarele: "Atitudinea jucătorilor a fost uimitoare. A fost cea mai bună performanță a noastră din acest sezon. Felicit echipa pentru victorie. Aceste trei puncte sunt pe deplin meritate. A fost greu și nedrept când am mers la vestiar, la pauză cu o remiză, dar am reacționat bine. "

Alexandru Neata; img BBC SPORT

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.