Chelsea- Liverpool, 2-1, un derby care nu a înșelat promisiunile
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Chelsea- Liverpool, 2-1, un derby care nu a înșelat promisiunile

Eden-HazardBucurești, 29 decembrie 2013. Dacă etapele anterioare din Premier League, au fost neinteresante, în unele cazuri chiar plictisitoare, întâlnirea dintre Chelsea și Liverpool ( 2-1 ) nu a înșelat promisiunile. Meciul a avut ritm, acțiuni, parade și goluri, toate aceste ingrediente au fost adunate duminică pe Stamford Bridge. În al treilea minut, Liverpool a deschis scorul la prima lor ocazie prin golul marcat de Martin Skrtel în minutul 3, în urma unei faze fixe- corner.

După câteva minute de la startul partidei, Martin Skrtel este aproape de a marca pentru Liverpool al doilea gol, dar Glenn Johnson salvat de pe linia porții. În schimb, în minutul 17, Eden Hazard a egalat cu un șut pe colțul lung, după o acțiune construită remarcabil. Brazilianul Samuel Eto'o a înscris golul din minutul 34, care urma să fie golul victoriei pentru Chelsea.

Portarul belgian al echipei Liverpool, Mignolet, a făcut o paradă incredibilă, în minutul 12, la un balon expediat de Frank Lampard. Acesta a salvat din nou șuturile lui Eto'o din minutul 53 și Fernando Torres, minutul 89. Petr Cech nu a fost mai prejos și a salvat în minutul 42 șutul lui Joe Allenș și Glenn Johnson din minutul 74. Cech a blocat și o preluare a lui Luis Suarez de la marginea suprafeței în minutul 57.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash