București, 06 Martie 2018

Celta învinge Las Palmas, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 27-a, din La Liga

Celta-v-Las-Palmas-2-1

Pe Estadio Municipal de Balaídos din Vigo, Celta a dispus de Las Palmas, scor 2-1, într-un meci al etapei a 27-a, din La Liga, disputat luni.

Jonny în minutul 61 și Pablo Hernandes, minutul 88, au marcat pentru Celta, respectiv Erik Esposito, minutul 52, pentru Las Palmas. După acest rezultat, Celta Vigo, cu 38 puncte, ocupă locul 9, iar Las Palmas, cu 20 puncte, ocupă locul 18, retrogradabil, al clasamentului din La Liga spaniolă.

După meci, antrenorul echipei Las Palmas, Paco Jemez, a declarat, conform cotidianului spaniol AS, următoarele: „Diferența între un computer și un altul a fost în eficiența, atunci când unul are piesele mai performante și celălalt nu le are. Cu toate acestea, noi am fost capabili de a obține mai mult într-un joc foarte dificil, dar care nu a fost de ajuns. Trebuie să continuăm îmbunătățirea jocului în apărare.”

De partea cealaltă, antrenorul echipei Celta Vigo, Juan Carlos Unzué, a declarat, conform aceleiași surse, următoarele: "În prima jumătate a meciului am avut multe ruperi de ritm și o bună atitudine. După introducerea în teren în cea de-a doua parte a meciului a lui Brais și apoi Pione Sisto, echipa a avut mai multă determinare până în ultimul moment și cred că am meritat acest al doilea gol, pentru ceea ce am făcut în a doua jumătate. Brais Méndez a revoluționat jocul de când a intrat, a fost decisiv astăzi. La fel, Iago Aspas a avut multă atitudine, este un jucător cheie, care trage echipa după el.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii