Ceahlăul învinge la Botoșani și urcă pe locul 5 în clasament
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Ceahlăul învinge la Botoșani și urcă pe locul 5 în clasament

FC_Botosani-Ceahlaul_0-1Bucuresti, 09 noiembrie 2013. Prin victoria obținută în partida disputată azi, cu FC Botoșani, pe terenul acesteia, Ceahlăul a urcat un loc în clasment la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, Petrolul.

FC Botoșani a avut cea mai mare ocazie a meciului prin Hadnagy, în minutul 10, când a trimis balonul cu un șut cu capul, în transversala porții lui Jicha.

Echipei Ceahlăul, i-a fost refuzat un penalty în minutul 23, atunci când Cârjan îl faultează în careu pe Marc.

Repriza secundă începe cu o fază în care puteam să vedem cel mai frumos autogol al campionatului. Portarul Jicha reuseste sa respinga cu piciorul din alunecare in ultimul moment de pe linia porții, un balon trimis spre propria poarta de către Gabriel Cânu. Faza a fost asemănătoare cu autogolul lui Bănel Nicoliță de pe Santiago Bernabeu din 2006 dintre Real Madrid și Steaua, intr-un meci din grupele Champions League.

În minutul 60, Patache șutează din 20 metri și balonul lovește pentru a doua oară bara porții lui Jicha.

Cu un sfert de oră înaintea fluierului final, Constantinescu deschide scorul cu un sut din 20 metri din pasa lui Golubovici.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash