Ceahlăul a reușit să producă prima surpriză a campionatului

Florin-Marin-CeahlaulBucurești, 24 august 2014. Pe stadionul Ghencea, Ceahlăul a reușit sâmbătă, într-un meci din etapa a cincea, să producă prima surpriză a campionatului, învingând Steaua cu scorul de 1:0. Golul a fost marcat de Achim la începutul reprizei secunde.

Steaua a terminat meciul în nouă jucători, urmare a eliminărilor lui Filip și Chipciu pe finalul meciului. Portarul Arlauskis a suferit o întindere în prima repriză, fiind înlocuit cu rezerva Florin Niță.

În vederea returului de miercuri din deplasare cu Ludogorets, în play-off-ul Champions League, antrenorul Costel Gâlcă, a menajat mai mulți titulari, printre care Sânmărtean și Adi Popa, fiind totuși introduși în teren în repriza secundă.

După meci, antrenorul echipei învingătoare, Florin Marin a declarat pentru Look TV următoarele: "Sunt trei puncte foarte mari împotriva unei echipe foarte puternice. Am făcut un joc foarte bun, altfel nu puteam să câștigăm, am făcut un joc perfect, echipa mea a fost determinată, am fost agresivi, foarte bine organizați și consider că am câștigat meritat".

Despre adversarul din această seară, Florin Marin a spus: "Se întâmplă în viața unei echipe să aibe o zi mai slabă, dar Steaua nu a jucat slab astăzi, ne-au supus la presiune în multe situații, dar jucătorii mei s-au descurcat bine și după aceea am pus probleme în atac și ne-am creat și noi la rândul nostru destule situații de a înscrie".

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.