Fotbal flash-Welcome to my website

 

Ceahlăul a remizat cu Petrolul, scor 1-1

Ceahlaul-Petrolul-1-1București, 28 Aprilie 2015. În ultimul meci al etapei a 28-a, disputat luni la Piatra Neamț, Ceahlăul a scăpat printre degete o victorie mult necesară, datorită autogolului lui Markovic din ultimul minut al meciului.

Scorul a fost deschis de Ceahlăul prin Daniel Stana, în urma unei lovituri libere executate din apropierea colțului careului, în startul reprizei secunde.

Antrenorul echipei Petrolul, Mircea Rednic încearcă fel și fel de schimbări în echipă, întrucât jocul echipei, părăsite de suporteri, jucători neplătiți, lasă de dorit. A fost nevoit să îl schimbe pe Tamuz la jumătatea reprizei secunde, care în alte meciuri era cel mai de temut atacant al echipei.

După meci Mircea Rednic a declarat la Digi Sport, următoarele: "Singurul lucru pozitiv al serii este rezultatul, altfel riscam să nu mai fim invicibili în jocurile din deplasare. Am început bine prima repriză, am avut ocazii clare prin Tchite și Tamuz de două ori, în care puteam să marcăm, după care adversarul a echilibrat jocul, a câștigat mai multe dueluri la mijlocul terenului. Repriza a doua am început-o foarte prost. Chiar în primul minut am luat gol din fază fixă, iar după aceea, am avut o perioadă în care am pierdut foarte multe mingi. Trebuie sa fim mulțumiți că am reuțit să egalăm. Este greu să motivezi jucători care au probleme financiare. Unii au primit salariile, alții n-au primit și de aceea zic că sunt singur. Nimeni nu mă ajută. Nu poți motiva jucătorii care nu au primit salariile, ori dai la toți ori nu dai la nimeni, sau la toți 50%. Unii jucători au fost afectați de situația aceasta".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.