București, 07 Iunie 2017

Ce spune selecționerul Christoph Daum, de oferta primită din zona Arabiei

Christoph-Daum-iunie-2017

Cu 4 zile înaintea meciului echipei României din deplasare cu Polonia, selecționerul Christoph Daum, a declarat în cadrul unei conferințe de presă, că ar avea pe masă o ofertă să antreneze într-o țară din Golf, dar se întreabă retoric: "Dacă demisionez este acesta următorul pas pentru Națională? Dacă plec, jucătorii vor deveni mai buni, sau sunt alți jucători în afară de aceștia?"

Tot Christoph Daum își răspunde: "Nu! Problemele vor fi aceleași. Am construit ceva împreună cu conducerea. Un nou concept al fotbalului românesc. Acesta este un prim proces, care va dura câțiva ani. Am realizat atât de multe lucruri, care arată că suntem în plină dezvoltare. Avem o identitate în fața societății. Din ce în ce, mai mulți se identifică cu fotbalul. Mai mulți decât în urmă cu câțiva ani."

"Acum câteva săptămâni, am avut o ofertă pe masă de 2,5 milioane de euro, din zona Arabiei. Dar vă pot garanta. Nu vreau acești 2 milioane de euro din zona Arabiei, rămân aici! Nu alerg după banii arabilor. Nu este felul meu de a fi. 2 milioane de euro sunt mulți bani, dar pe de altă parte, muncim aici pentru principii importante", a mai spus selecționerul Christoph Daum, în conferința de presă preluată de televiziunea Digi.

Reamintim faptul că, România dispută sâmbătă, de la orele 21:45, meciul din deplasare cu Polonia, din cadrul grupei E, a preliminariilor Campionatului Mondial, Rusia 2018. Înaintea acestui joc, România se află pe locul 4 în clasament cu 6 puncte. Pe prima poziție se află Polonia cu 13 puncte, fiind urmată de Muntenegru și Danemarca, cu câte 7 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii