București, 13 Decembrie 2017

Ce spune fostul Președinte al FRF, Mircea Sandu, despre implementarea tehnologiei video în Liga 1

Mircea-Sandu-fost-presedinte-frf

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu a declarat recent, că are în vedere implementarea arbitrajului video în Liga 1, deși cunoștea prețul destul de mare, aproximativ 2 milioane de Euro, comunicat de UEFA.

Gino Iorgulescu a spus: ”Poate luăm anumite părţi de la sponsori. Cei de la UEFA ne-au spus că ar costa cam atât, între 1.800.000 şi 2.000.000 de euro”.

Fostul Președinte al FRF, Mircea Sandu,într-un interviu acordat marți la televiziunea Digi, în legătură cu introducerea arbitrajului video, a spus următoarele: „Eu le-am făcut o propunere celor de la Ligă, de vreo trei săptămâni. Am avut o propunere din Germania, de la o Societate, care ar fi plătit instalarea sistemului și ar fi avut solicitarea de a avea panouri pe inel publicitar pe stadioane în România, pentru anul respectiv. Nu am primit niciun semn, probabil că au găsit soluții, nu știu. Instalarea ar fi fost gratuită în schimbul reclamelor pe inelul publicitar pe un an de zile. De toată tehnologia și instalarea se ocupa firma respectivă.”

„Și în medicină a apărut tehnologie video, dar și acolo se mai fac erori, greșeli, mai moare câte un bolnav. Deci și în fotbal trebuie adusă tehnologia, este clar, chiar dacă ne ia un pic din bucuria copilăriei, să zic așa, când jucai fotbal și te arbitrai singur!”, a spus în încheiere Mircea Sandu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii