București, 20 Martie 2017

Ce spune antrenorul care își bate jucătorii, după egalul nesperat obținut la Mediaș

Gaz-Metan-v-Botosani-0-0

În partida din play-aut, disputată duminică la Mediaș, dintre Gaz Metan și FC Botoșani și încheiată cu scor alb, 0-0, antrenorul Leo Grozavu, care și-a bătut elevul (Cătălin Golofca) în meciul disputat în deplasare cu Astra din ultima etapă a sezonului regular, alteaptă să-și primească sancțiunea din partea Comisiei de disciplină FRF.

După egalul nesperat obținut de FC Botoșani pe terenul echipei care avea pretenții să joace în play-off, antrenorul Leo Grozavu, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "Nu anticipez ce va fi la judecarea cazului cu Golofca. Este acolo o comisie, care va judeca, va vedea gravitatea, va vedea ce s-a întâmplat și sigur, vor lua o decizie. Dacă se va hotărî că sunt vinovat, voi fi suspendat, ce pot spune altceva. Eu am spus la momentul respectiv, mi-am cerut scuze, a fost un gest cel puțin deplasat. Fiecare om își asumă ce face în viață și pentru asta va plăti, inclusiv eu. Nu este nimeni mai presus de lege, fie că este ea sportivă sau civilă."

"N-am nici un fel de problemă cu Golofca, dacă își face treaba pe teren, pentru mine rămâne același jucător. Cei care mă cunosc știe că sunt așa, ceilalți care-și dau cu părerea, treaba lor", a mai spus Leo Grozavu în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii