București, 30 August 2017

Ce spune Răzvan Burleanu despre promovarea a două echipe din Liga a 4-a- București

Razvan-Burleanu-august-2017

Marți, președintele Federației Române de Fotbal, a răspuns ziariștilor sportivi, la mai multe întrebări de actualitate, legate de meciurile României cu Armenia de vineri, care va avea loc pe Arena Națională și cel din deplasare cu Muntenegru de luni, precum și la alte probleme curente ce privesc implicarea FRF.

Întrebat cum vede schimbarea de regulament pentru Liga a 4-a, privind promovarea a două echipe, în această ediție de campionat, care va începe vineri, ținând-use cont că în seria București sunt înscrise cluburi de tradiție, cum ar fi CSA Steaua, AS Academia Rapid sau CS FC Dinamo, Răzvan Burleanu a spus în flash interviul difuzat de televiziunea Dolce: „Eu pot să vă spun, care este sistemul astăzi de retrogradare-promovare. Nimeni nu a solicitat Federației Române de Fotbal să discute, să se dezbată, să aprobe sau să dezaprobe o asemenea propunere. În momentul de față, avem 42 de echipe campioane, Bucureștiul la fel o echipă campioană, care intră într-un sistem de baraj. Câștigătoarele, cele 21 de echipe se înscriu în Liga a 3-a. Sunt surprins, nu este un subiect în care să fi fost sesizați, așa că dacă am fi fost sesizați, am fi discutat probabil.”

Programul complet al Ligii a 4-a, seria București, ediția 2017-2018, poate fi lecturat accesând link-ul Fotbal flash.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii