București, 30 August 2017

Ce spune Răzvan Burleanu despre demiterea lui Christoph Daum și rolul Comisiei Tehnice

Razvan-Burleanu-la-Digi

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost prezent Joi în studioul televiziunii Digi, față în față cu moderatorul emisiunii Fotbal Club, Radu Naum, pe tema despărțirii de actualul selecționer al Echipei Naționale, Christoph Daum, datorită ratării calificării la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, 2018.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu a declarat: „Rezilierea amiabilă nu poate să stea în picioare, fiindcă, ori îl demiți pe un antrenor, ori antrenorul își dă demisia, sau negociezi o plecare. Nu pot să fac acest lucru în momentul de față, pentru că, am solicitat ca Comisia Tehnică să se întrunească luni, să aibe loc o analiză, pentru că, după cum știți atât Comisia Tehnică cât și Comitetul Executiv, la nivelul federației, au decis în precedentele întâlniri, că vom continua cu Daum până la finalul acestei campanii. Prin urmare, în momentul de față, eu nu am un mandat de a negocia niciuna dintre situații.”

„Dacă este să dăm timpul înapoi, în vara lui 2016, Comisia Tehnică nu era una funcțională. În toată această perioadă de timp, am întărit-o și în momentul de față, are conținut, are formă și ia decizii. Dacă ne uităm în componența ei, o să găsim persoane, care chiar se pricep la fotbal. Am solicitat Directorului Tehnic, care este și Președinte al Comisiei Tehnice, să-mi avanseze o listă cu 2-3 nume de potențiali selecționeri”, a spus în încheiere Răzvan Burleanu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii