București, 11 Iulie 2017

Ce spune Răzvan Burleanu, despre demiterea lui Christopf Daum

Razvan-Burleanu-analiza

Imediat după meciul de Supercupă, disputat duminică la Botoșani, dintre FC Viitorul și FC Voluntari, scor 0-1, Președintele FRF a fost intervievat de jurnaliștii prezenți la fața locului, iar printre întrebări, au fost și cele referitoare la selecționerul Christopf Daum, privind o eventuală demitere, datorită rezultatelor slabe de la Echipa Națională.

Întrebat să își spună părerea, despre declarația recentă a Președintelui LPF, Gino Iorgulescu, care a spus că l-ar da afară imediat pe selecționer, Președintele FRF Răzvan Burleanu a răspuns: „Este o libertate de opinii. Să nu credeți că la nivel de Comitet Executiv, avem așa unanumități peste unanimități, pe orice subiect. Cu criticile m-am obișnuit. Dacă faci ceva ești criticat că de ce nu faci, iar atunci când nu faci, chiar meriți să fii criticat. Atât timp cât lucrurile pe care le faci sunt de bună credință, n-avem de ce să nu mergem mai departe.”

„Domnul Daum își cunoaște scadențarul. În momentul de față, există procedura de analiză, care se va termina cât mai repede posibil. După ce o să se termine această procedură de analiză, la nivel de Comisie tehnică și apoi la nivel de Comitet Executiv, o să putem răspunde acestei întrebări”, a mai spus Răzvan Burleanu, în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii